Si no fas res,

no et queixis.

Benvingut a GOline. Som una agència de comunicació online amb seu a Terrassa (Barcelona). Des de GOline t’ajudarem a optimitzar tota la teva comunicació online perquè aconsegueixis tots els teus objectius. Necessites la nostra ajuda perquè et guiem cap a l’èxit? Contacta’ns i explica’ns com et podem ajudar.

Vols aconseguir una auditoria gratuïta de la teva empresa per conèixer l’estat de la teva presència online? Contacta’ns i un expert analitzarà la teva presència online i t’aconsellarà de forma totalment gratuïta sobre com podràs millorar-la tu mateix.
Vull una auditoria gratuïta.

Consultoria de Màrqueting

És essencial tenir clar l’objectiu del teu negoci i marcar-te un pla per assolir-lo. A través de reunions periòdiques t’ajudarem i et guiarem perquè aconsegueixis la màxima rendibilitat del teu negoci.

Disseny gràfic

Tenir una correcta imatge de marca ajudarà a que els teus futurs clients tinguin la idònia impressió del teu negoci. Som especialistes en el disseny d’identitats corporatives, papereria, fulletons, catàlegs, carteres, rètols, etc.

Elaboració de Pàgines Web

En l’actualitat posseir una pàgina web professional s’ha convertit en una cosa essencial. Desenvolupem i programem portals web corporatius autogestionables i 100% responsive.

Xarxes Socials

T’assessorem i t’ajudem perquè el teu negoci tingui una òptima presencia en el món del Social Media (Facebook, Twitter, Google places, Instagram, Linkedin, etc.)

Posicionament (SEM-SEO)

A través d’estratègies de màrqueting, t’ajudarem a que la teva empresa estigui present en tots els cercadors (Google, Yahoo, Bing, etc.). Realitza campanyes d’AdWords per promocionar el teu negoci a Google.

Campanyes de Emailing

Contacte amb els teus clients o futurs clients a través del correu electrònic, una de les eines més efectives del màrqueting.

Subscriu-te a la nostra newsletter

Segueix-nos en les nostres xarxes socials. També pots subscriure’t a la nostra newsletter per rebre les nostres últimes noticies.

Passeig de Lola Anglada, 1 · 08228 Les Fonts de Terrassa (Barcelona)
93 787 29 78 / www.goline.es / info@goline.es

© 2016 GOline Comunicación by Alpha Media Group

GOline